PartnersbManager werkt samen met de navolgende partners:

Qualiware

De firma Qualiware is een gerenommeerde aanbieder op het gebied van Enterprise Architecture en Business Management Solutions om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Qualiware is ISO 27001 gecertificeerd, heeft 1.000.000+ gebruikers, 2.000+ klanten, is in meer dan 40 landen actief en wordt door marktanalisten als Gartner en Ovum steevast in toonaangevende leiderskwadrant gepositioneerd.

Meer informatie: www.qualiware.com

Microsoft

Als 's-werelds grootste softwarebedrijf behoeft Microsoft nauwelijks introductie. Binnen bManager wordt gebruik gemaakt van diverse technologie-onderdelen van Microsoft, waaronder Microsoft 365/ SharePoint ten behoeve van Document Management en Workflow functionaliteit.

Meer informatie: www.microsoft.com

Reptrak

De Reptrak Company is een toonaangevend reputatiedata en inzichten bedrijf op het gebied van reputatie, meer en environment, social and governance (ESG). De database bevat meer dan 1 miljoen bedrijfsbeoordelingen en wordt gebruikt in 60+ landen.

Meer informatie: www.reptrak.com   

Amplio Care

Amplio Care levert aan fysiopraktijken een totaaloplossing voor online diensten en de communicatie met cliënten. Naast websites, webshops, marketingdiensten en oefenpakketten voor patiëntherstel, is Amplio Care Reseller van bManager. Dit ter ondersteuning van de praktijksturing; het voldoen aan wet- en regelgeving en (interne) kwaliteitsverbetering (o.a. het behalen van HKZ-, SKF- keurmerk, ZK-Plusprogramma).

Meer informatie: www.ampliocare.nl    

PJ Strategy / BrickbyBrick

Het consultancybureau PJ Strategy en het expertplatform BrickbyBrick helpen bedrijven bij het formuleren/ optimaliseren van hun strategie waarmee een samenwerkingsverband is aangegaan.

Meer informatie: www.pjstrategy.com
en www.brick-by-brick.nl


Partner worden?

Voor een aantal Branches zijn wij nog op zoek naar partners die - na een gedegen intaketraject - in staat zijn om als Implementatiepartner/ Value Added Reseller van het product bManager op te treden. Interesse?

Neem contact op via info@hooverkamp.nl of bel een van de partners.