Voordelig en sneller compliant met bManager

De toegenomen wet- en regelgeving drukken zwaar op de flexbranche. Er zijn heel veel verschillende regels en ze veranderen continu. De laatste grote wetswijziging is de WAB die op 1 januari 2020 is ingevoerd. Maar ook NEN 4400-1 certificering en cao’s etc. zijn dagelijkse kost voor jou als  uitzendondernemer. De laatste jaren is er in de flexbranche al sprake van een professionaliseringsslag als gevolg van deze toegenomen wet- en regelgeving. Opdrachtgevers zoeken een uitzendpartner die faciliteert, ontzorgt en verstand van zaken heeft. Bovendien willen ze een gedegen en betrouwbare partner die netjes zijn belasting betaalt en volgens de geldende cao werkt. As je dat wilt kunnen bieden als uitzender moet je je zaken op orde hebben. Door op elk willekeurig moment aantoonbaar te voldoen  aan bijvoorbeeld de NEN 4400-1 norm of het SNA-keurmerk bied je zekerheid aan je opdrachtgever en aan je uitzendkrachten. Met bManager verkort je het proces van certificering en bespaar je kosten.

Bespaar tot 40% op certificeringen

Met bManager bespaar je tot wel 40% op de kosten van de certificeringen. Hoe? Kortere doorlooptijden van audits, minder inzet van medewerkers en externen en minder audits.

Burger Coaching

Onze klant Burger Coaching bijvoorbeeld heeft bManager geïmplementeerd om te voldoen aan de HKZ -kwaliteitsnorm. Met bManager is dit snel en goed gerealiseerd. Bovendien gaat Burger Coaching nu sneller door in aanbestedingstrajecten omdat ze op elk willekeurig moment aantoonbaar compliant zijn. En dat resulteert in meer opdrachten. Wil je ook besparen op jouw certificeringen?