bManager voor de Flexbranche

We merken dat bedrijven in de Flexbranche graag verder willen digitaliseren, maar het lastig vinden om nu te beslissen en te investeren. En dat is jammer omdat de voordelen evident zijn.

Door data uit je front-, mid- en back-office te combineren kun je je bedrijfsprocessen niet alleen beter monitoren maar ook sneller bijsturen.

bManager is het veranderportaal waarop je direct belangrijke informatie zoals je bruto marge, effectiviteit van de wervingskanalen, time-to-fill en cost-per-hire kunt monitoren.

Zo maken we jouw organisatie nog meer data-driven, nog alerter!

Voorsprong;

doordat je alert reageert op veranderende omstandigheden. Als je bijvoorbeeld direct je eisen aan kunt passen voor je kandidaten wanneer het gangbare vervoer niet meer mogelijk is.

Focus;

omdat je die dingen prioriteit geeft die belangrijk zijn. Als bijvoorbeeld cash-flow ineens belangrijk wordt dan moet je direct kijken naar het betalingsgedrag van je klanten.

Rust;

omdat je weet dat je voldoet aan
de norm voor de branche. Voor de volgende audit weet je nu al dat alles volgens de maatstaf uitgevoerd is.

Digitaliseren met bManager

Digitalisering is meer dan het alleen succesvol toepassen van innovatieve technologieën. Het speelt ook een belangrijke rol bij veranderende bedrijfsmodellen, andere interactie met kandidaat en klant, verbeteren van je reputatie en efficiëntere processen.

Wij helpen, met bManager, bedrijven in de Flexbranche bij veranderen, specifiek bij het digitaliseren, waarbij we de menselijke maat hanteren. Door de actieve signalering kun je direct acteren op kansen en bedreigingen. Door juiste en actuele informatie op ieder niveau in de organisatie kunnen directie, rayonmanagers en recruiters de voor hun relevante processen actief aansturen op basis van indicatoren, zoals conversiepercentage, bruto-marge, cost per hire, time to fill, etc. Dat geeft voorsprong!

Met bManager zorg je er ook voor dat iedereen binnen je bedrijf met de juiste dingen bezig is. Met wat echt belangrijk is. Dat geeft focus!

Bovendien zorgen we er voor dat je blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
We controleren of je daadwerkelijk alle noodzakelijke maatregelen uitvoert die er voor zorgen dat je “in control” blijft. Dat geeft rust!

Aanbod

Gebruik de crisis om je organisatie klaar voor straks te maken. Wij dragen in deze lastige economische tijd graag ons steentje bij en bieden bedrijven in de Flexbranche daarom nu 3 maanden gratis (tot 1 september) gebruik van bManager aan en een vliegende start door met onze Quickscan jouw bedreigingen maar ook jouw kansen in kaart te brengen.
Maak snel een afspraak en ontdek dat veranderen van een reactieve naar een proactieve organisatie met bManager snel en makkelijk is.

Betere informatie, betere besluiten, betere prestaties.

Maak snel een afspraak voor een videogesprek met
Frank van Rooy | 06 53 765 511

Wat het concreet inhoudt.

  • Wij investeren met input van jullie onze tijd in het neerzetten van de basis voor verdere digitalisering.
  • We richten bManager samen met jullie in, zodat je razendsnel aan de slag kan.
  • Ook diverse van onze partners hebben we bereid gevonden mee te doen.

Tot 1 september worden er geen kosten berekend. En daarna verplicht het tot niks. Per 1 september heeft u 2 keuzes:

  1. U bent er zo blij mee, dat u ermee door gaat.
  2. U stopt er mee. In dat geval: no hard feelings.

Door onze jarenlange ervaring in de flexbranche zijn wij ervan overtuigd dat u een goede keuze maakt om het flexproces met ons verder te gaan digitaliseren.

Geïnteresseerd? Neem contact op!
Frank van Rooy | 06 53 765 511